Üçtepe Ortaokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretimde kaliteyi yüksek tutan, gelişen teknolojiyi kullanarak soran, sorgulayan, araştıran, çağdaş bireylerin yetiştirilmesi için mevcut imkanlarını okul toplumuna sunan katılımcı, demokratik, örnek lider bir okul olmak

Misyon: Milli eğitimin amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek eğitim-öğretim ortamını geliştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Espiye ilçesinden okulumuza öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz bahçeleri beraber olan iki binadan oluşmaktadır. Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu bir binada İlkokul diğer binadadır. Üçtepe Ortaokulunda 43 Üçtepe İmam Hatip Ortaokulunda 53 öğrenci eğitim ve öğretime devam etmektedir. Kurumumuzda 2 idareci, 20 öğretmen, 4 İşkur personeli görev yapmaktadır.
Diğer Hususlar: Üçtepe İlkokulu, Üçtepe Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu aynı bahçeyi kullanan iki ayrı binada Eğitim-Öğretim yapmaktadır.

Telefon - 0 454 675 21 62 0 454 675 26 11

Belgegeçer - (454) 675 2158

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://uctepeo.meb.k12.tr

Adres - Üçtepe Beldesi Yağlıdere / GİRESUN

Öğretmen :8
Öğrenci :37
Derslik :4
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :320
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Hizmet Puanı: 20 - Yerleşim Yeri: Belde - Hizmet Bölgesi: 2 - Hizmet Alanı: 5 - Zorunlu Çalışma Süresi: 5 yıldır.

Adres - Üçtepe Beldesi Yağlıdere / GİRESUN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun il merkezi ´GİRESUN´a uzaklığı 70 km, ilçe merkezi ´YAĞLIDERE´ye uzaklığı 23 km, Üçtepe Beldesine uzaklığı 1 km´ dir.